Jobba hos oss!

jobbahososs

Campingkuls söker nytt crew för 2022! Välkomna att skicka in ert CV.

Vill du spendera några veckor på Sveriges vackraste sommarställen som sommarjobb? Gillar du att resa runt, jobba med barn utomhus och vara i naturen? För mer inspiration kika in på vår  facebook.com/campingkul eller hoppborgskul.se för andra liknande event.

Campingkul turnerar Sveriges Campingplatser med hoppborgar och shower för sextonde året i rad. Företaget startades med passionen för att jobba med barn och efterfrågan av aktiviteter från campingar. Vi har även ett brinnande intresse för att vara utomhus och resa runt i vårt vackra land under den korta tid vi kan kalla sommar. De senaste åren har varumärket växt sig starkt och välkänt på Sveriges största campingkedjor och täcker nu ca 60 av de största 4-5 stjärniga Campingplatserna. Konceptet är uppskattat och efterfrågat.

I år söker vi även dig som har erfarenhet av dans och vill ut på turné i sommar. 

Vänligen skicka ert CV till info@campingkul.se senast 1 april, tjänsten kan komma att tillsättas innan. Vi tar emot sökningar löpande. Skriv gärna i er ansökan om ni har medsökande eller vill jobba med annan person som sökt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Turnéledare & Dansare vecka 30-31

Vi söker dig som är över 18 år, har körkort, bra fysisk, går på/har utfört/kan- dansa. Vi ser gärna att du kan leda dig själv och andra. Vi ser det även som ett plus om du jobbat med barn, event, teater eller andra liknande kreativa erfarenheter. Ni ska genomföra många barnshower i veckan och ibland per dag, därav måste du klara av att se det roliga i effektivt arbete. Du kommer även medverka i en bonus aktiviteter efter dansen för barnen av enklare utförande tex. dela ut, ballonger, glitter mm. Du ska ha möjlighet att vara ute vecka 30 och 31 på turné ”non stop” plus en utbildningsdag under försommaren.

Viktigaste prioritera för dig som söker är:
Att du tycker om att jobba med barn, har B-körkort (manuell) är punktlig, tycker om att resa runt och kan dansa. 

Läs mer om vår show: Skaka Rumpan

Turnémedarbetare – Dansare vecka 30-31

Vi söker dig som är över 15 år, har bra fysisk, går på/har utfört/kan- dansa. Vi ser det som ett plus om du jobbat förut och gärna med barn, event, teater eller andra liknande kreativa erfarenheter. Ni ska genomföra många barnshower i veckan och per dag, därav måste du klara av att se det roliga i effektivt arbete. Du kommer även medverka i en bonus aktiviteter efter dansen för barnen av enklare utförande tex. dela ut, ballonger, glitter mm. Du kommer att åka tillsammans med en annan person som är turnéledare och kör. Du ska ha möjlighet att vara ute vecka 30 och 31 på turné ”non stop” plus en utbildningsdag under försommaren. Läs mer om vår show: Skaka Rumpan

Viktigaste prioritera för dig som söker är:
Att du tycker om att jobba med barn, är punktlig, tycker om att resa runt och kan dansa.

Turnéansvarig till vårt hoppborgsland v.28-31

Du kommer att vara din egen chef under sommaren och göra avgörande val för hur er turné ska drivas så som öppettider, marknadsföring och ansvarsområden. Du behöver ha B-körkort (manuell), inte rädd vara rädd för att få skit under naglarna, bra med ett visst estetisk intresse för tex. glittertatueringar och även en viss fysik kommer krävas av dig i detta jobb eftersom ni lastar in och ut upp mot 750kg nästan dagligen. Du får gärna ha bakgrund eller intresse av pedagogik och företagande, språk och/eller drama. Du ska ha möjlighet att vara borta flera veckor på turné ”non stop” även om flertalet nätter kommer vara i Växjö. Du kommer även bli ombedd att delta i två-tre utbildningsdagar under försommaren. Ett plus om du bor i Växjö med omnejd – men inget krav.

Viktigaste prioritera för dig som söker är:

Att du tycker om att jobba med barn, har körkort, bra ledarskap och självständig. 

Turnémedarbetare till vårt hoppborgsland v.28-31

Vi ser gärna att du har körkort, inte rädd för skit under naglarna, är barnkär, tycker om att resa, kan sova borta en till tre nätter i veckan. Även en viss fysik kommer krävas av dig i detta jobb eftersom ni lastar in och ut upp mot 750kg nästan dagligen. Du får gärna ha bakgrund eller intresse av pedagogik och företagande, språk och/eller drama. Du ska ha möjlighet att vara borta flera veckor på turné ”non stop” även om flertalet nätter kommer vara i Växjö. Du kommer även bli ombedd att delta i två-tre utbildningsdagar under försommaren. Ett plus om du bor i Växjö med omnejd – men inget krav.

Viktigaste prioritera för dig som söker är:

Att du tycker om att jobba med barn och är flexibel.

 

Klicka här för att se exakt vilka städer och sommarställen vi besöker i sommar. Turnéschema uppdateras löpande fram till 1 juli.