Jobba hos oss!

jobbahososs

Campingkul söker nytt crew för 2024! Välkomna att skicka in ert CV.

Vill du spendera några veckor på Sveriges vackraste sommarställen som sommarjobb? Gillar du att resa runt, jobba med barn utomhus och vara i naturen? För mer inspiration kika in på vår  facebook.com/campingkul eller hoppborgskul.se för andra liknande event.

Campingkul turnerar Sveriges Campingplatser med hoppborgar och shower för nittonde året i rad. Företaget startades med passionen för att jobba med barn och efterfrågan av aktiviteter från campingar. Vi har även ett brinnande intresse för att vara utomhus och resa runt i vårt vackra land under den korta tid vi kan kalla sommar. De senaste åren har varumärket växt sig starkt och välkänt på Sveriges största campingkedjor och täcker nu ca 60 av de största 4-5 stjärniga Campingplatserna. Konceptet är uppskattat och efterfrågat.

I år söker vi även dig som har erfarenhet av dans och vill ut på turné i sommar. 

Vänligen skicka ert CV till info@campingkul.se senast 1 Mars, tjänsten kan komma att tillsättas innan. Vi tar emot sökningar löpande. Skriv gärna i er ansökan om ni har medsökande eller vill jobba med annan person som sökt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Turnéansvarig till vårt hoppborgsland v.28-31

Du kommer att vara din egen chef under sommaren och göra avgörande val för hur er turné ska drivas så som marknadsföring och ansvarsområden. Du behöver ha B-körkort (manuell), inte rädd vara rädd för att få skit under naglarna och även en viss fysik kommer krävas av dig i detta jobb eftersom ni lastar in och ut upp mot 750 kg nästan dagligen. Du får gärna ha bakgrund eller intresse av pedagogik och företagande. Du ska ha möjlighet att vara borta på turné två veckor. Du kommer även bli ombedd att delta i två utbildningsdagar under försommaren. Ett plus om du bor i Växjö med omnejd – men inget krav. Klicka här för att se mer info och turneschema.

Viktigaste prioritera för dig som söker är:

Att du tycker om att jobba med barn, har körkort, bra ledarskap och självständig. 

Turnémedarbetare till vårt hoppborgsland v.28-31 

Vi ser gärna att du är social, stark och inte rädd för skit under naglarna. Vidare plus är om du tycker om att jobba med barn tycker om att resa, kan sova borta några nätter i veckan. Även en viss fysik kommer krävas av dig i detta jobb eftersom ni lastar in och ut upp mot 750 kg nästan dagligen. Du får gärna ha bakgrund eller intresse av pedagogik och företagande, språk och/eller drama. Du ska ha möjlighet att vara borta flera veckor på turné även om flertalet nätter kommer vara i Växjö. Du kommer även bli ombedd att delta i två-tre utbildningsdagar under försommaren. Ett plus om du bor i Växjö med omnejd – men inget krav.

                   

   ……..——– – Klicka här för att se mer info och turneschema.

Viktigaste prioritera för dig som söker är:

Att du tycker om att du är fysiskt stark och social. 

Turnéansvariga till vår nya Gatufest v.28-31 (två personer) 

Du kommer att vara din egen chef under sommaren och göra avgörande val för hur er turné ska drivas. Du ska tala god svenska och vara en riktigt ”skön typ” som känner igen sig på beskrivningen av en ”glädjespridare” och en som skapar bra stämning omkring dig. På gatufesten är alla välkomna och det är viktigt att dem känner sig välkomna, inkluderade och har en trevlig tid. Vi skapar sommarminnen. Du behöver ha B-körkort (manuell), inte vara rädd för att få skit under naglarna och kunna vara ute på turné vecka 28-31 fem dagar i veckan. Vi ser gärna att du söker tillsammans med en kompis, syskon eller partner för att det ska bli ett extra kul och värt för er att jobba ihop under sommaren. Vi kan anställa er eller ta emot faktura om ni har företag. En viss fysik kommer krävas då ett lättare last ska tas in och ut dagligen. Ni kommer även dagligen förflytta er i bil mellan städer och platser. Du får gärna ha bakgrund eller intresse av pedagogik och företagande. Du kommer även bli ombedd att delta i en eller två utbildningsdagar under försommaren. Ett plus om du bor i Växjö med omnejd – men inget krav.

Viktigaste priorit för dig som söker är:

Att du tycker om att du är ”en skön typ” har körkort, bra ledarskap och självständig.

                 …  …………            ..    – Klicka här för att se mer info och turneschema.