Tryckmaterial

Material för utskrift och webb finns här:

PDF för utskrift

Skaka rumpan

Skaka Rumpan Poster A4 – skakarumpan_poster_a4-compressed (1)

Skaka Rumpan Poster A3 – skakarumpan_poster_A3-compressed (1)

Kokobellos Cirkusskola

Kokobellos Cirkusskola Poster A4 – kokobello_poster_A4

Kokobellos Cirkusskola Poster A3 –  kokobello_poster_A3

Campingkuls hoppborgsland

Campingkuls Hoppborgsland Poster –hoppborgspark_poster

”Möt en Riktig Raptor dinosaurie”

”Möt en riktig Raptor” A4 poster – riktigraptor.poster

Campingkuls utomhusbio

Campingkuls utomhusbio Poster A4 – utebio.a4

.

.

Nedan: PNG för webb (sociala medier) Använd gärna texten ovan bilden till era sociala medier

Skaka Rumpan

Text för sociala medier: 

Skaka Rumpans dansskola – Med de glittrande enhörningarna Pepp & Popp kommer hit!

Låt barnen ryckas med till svängiga danser och toner!
En koreograf har skapat tre lättare danser som de glittrande enhörningarna Pepp och Popp leder barnen igenom till pumpande musik från högtalarna. Dansvideon hittar ni på: http://www.youtube.com/results?search_query=campingkul+2019 och Spotifylistan hittar ni på: http://open.spotify.com/playlist/5gqSh8ozbEZAVFp8Ro28nF?si=a92fd20936334c3b
så att ni kan ta med er danserna och musiken hem! Alla barn som deltagit i ”Skaka Rumpan” får dessutom ett vykort som minne och en överraskning efteråt så som glitter eller ballongdjur.
Skaka_Rumpan

 

Kokobellos Cirkusskola

Text för sociala medier:
Clownen Kokobello kommer hit! Kokobellos Cirkusskola och show är den perfekta blandningen av smittande glädje och utmaningar. Låt barnets inre cirkusartist vakna till liv genom akrobatik, jonglering, hjulande och balanserande! Kuriosa om Clownen Benjamin (Kokobello) är att han kommit 5:a i SM i enhjuling och kan även sluka eld, just den sistnämnda färdigheten är det dock inget han lär ut! Varmt välkomna.

kokobello_17_sociala_medier

.

”Möt en riktig Raptor dinosaurie” 

Text för sociala medier:

Man kan tro att det är en helt vanlig dag när du plötsligt möter en stor dinosaurie! Tack och lov är raptorn Blue tränad av riktiga proffs och kopplad av sin skötare. Det gör att du kan känna dig säker, men vi skulle ändå rekommendera att hålla en meters avstånd till dem vassa tänderna.

Foto & Fossil workshop

En stund efter Dinosaurien och skötare har granskat sitt revir är alla barn välkomna på en foto & fossil workshop med raptorn Blue och skötare, där du som besökare erbjuds ett unikt tillfälle att ta foto tillsammans med raptorn mot en kuliss, samt testa att vara arkeolog genom att ta fram dinosaurieben i vår fossil workshop.

.

Campingkul UtomhusBio

Text för sociala medier:
En tom gräsmatta eller äng får plötsligen nytt liv av alla människor som tar plats för att se film tillsammans ute i sommarnattens solnedgång.

På skärmen kommer komedier för hela familjen rulla. Detta passar alla som älskar film, sommar och ljumma kvällar – och vem gör inte det ? Koppla av koppla från, ta med popcorn, läsk, och sätt dig till rätta för nu börjar filmen, varmt välkomna.

utebio

.

Campingkuls Hoppborgsland

Text för sociala medier: 
Campingkuls hoppborgspark & Glittertatueringar kommer hit!

Kanske ditt bästa sommarminne skapas just här idag efter att ha besökt vår populära park av hoppborgar, Vilken är din favorit? eller kanske du är en tävlingsmännsika och vill utmana din kompis, förälder eller dig själv genom att ta tid i 15 meter långa djungelhinderbana? Men se upp för vår stora gula Gorilla Bert som vaktar kanan han ser läskig ut men är egentligen snäll. Kanske ska du även passa på att få en glittertatuering?

Välkommen till en dag med kul – Campingkul!

hoppborgspark21_vykort_page-0001