Tryckmaterial

Material för utskrift och webb finns här:

PDF för utskrift

Skaka rumpan

Skaka Rumpan Poster A4 – skakarumpan_poster_a4-compressed (1)

Skaka Rumpan Poster A3 – skakarumpan_poster_A3-compressed (1)

 

Kokobellos Cirkusskola

Kokobellos Cirkusskola Poster A4 – kokobello_poster_A4

Kokobellos Cirkusskola Poster A3 –  kokobello_poster_A3

 

Campingkuls hoppborgsland

Campingkuls Hoppborgsland Poster – hoppborgspark_poster

 

Den Stulna Skatten – En pirat teater för barn.

Den Stulna Skatten Poster A4 – denstulnaskatten

 

Campingkuls utomhusbio

Campingkuls utomhusbio Poster A4 – utebio.a4

 

 

Nedan: PNG för webb (sociala medier) Använd gärna texten ovan bilden till era sociala medier

Skaka Rumpan

Text för sociala medier: 

Skaka Rumpans dansskola – Med de glittrande enhörningarna Pepp & Popp kommer hit!

Låt barnen ryckas med till svängiga danser och toner!
En koreograf har skapat tre lättare danser som de glittrande enhörningarna Pepp och Popp leder barnen igenom till pumpande musik från högtalarna. Dansvideon hittar ni på: http://www.youtube.com/results?search_query=campingkul+2019 och Spotifylistan hittar ni på: http://open.spotify.com/playlist/5gqSh8ozbEZAVFp8Ro28nF?si=a92fd20936334c3b
så att ni kan ta med er danserna och musiken hem! Alla barn som deltagit i ”Skaka Rumpan” får dessutom ett vykort som minne och en överraskning efteråt så som glittertatuering eller ballongdjur.
Skaka_Rumpan

 

 

 

 

Kokobellos Cirkusskola

Text för sociala medier: Kokobellos kommer hit! Kokobellos Cikusskola och show är den perfekta blandningen av smittande glädje och utmaningar. Låt barnets inre cirkusartist vakna till liv genom akrobatik, jonglerande, hjulande och balanserande! Kuriosa om Clownen Benjamin (Kokobello) är att han kommit 5:a i SM i enhjulning och kan även sluka eld, just den sistnämnda färdigheten är det dock inget han lär ut! Varmt välkomna.

kokobello_17_sociala_medier

Den stulna skatten – En pirat teater för barn. 

Text för sociala medier: Den tokiga pirat teatern kommer hit! Showen handlar om de något något förvirrade piraterna som verkar ha kört i fel väderstreck och hamnat på en … camping. Inte nog med det. Kartan som de “lånat” är full av mystiska tecken och skatten … ja, den har de förlagt någonstans. Ska de vimsiga piraterna lyckas hitta var de själva är, var skatten är och dessutom hitta sitt skepp? Det borde ju vara i närheten någonstans. Tror de. En teater med både pirater, humor, lite dans och pedagogiska inslag.

Piraternas ”After-showhäng”

En stund efter showen är alla barn välkomna på ”After-show häng” med piraterna där vi skapar olika pirat och  havspyssel tillsammans från återvunna material.
stulnaskatten

Campingkul UtomhusBio

Text för sociala medier: En tom gräsmatta eller äng får plötsligen nytt liv av alla människor som tar plats för att se film tillsammans ute i sommarnattens solnedgång.

På skärmen kommer komedier för hela familjen rulla. Detta passar alla som älskar film, sommar och ljumma kvällar – och vem gör inte det ? Koppla av koppla från, ta med popcorn, läsk, och sätt dig till rätta för nu börjar filmen, varmt välkomna.

utebio

 

Campingkuls Hoppborgsland

Campingkuls hoppborgspark & Glittertatueringstudio kommer hit!

Kanske ditt bästa sommarminne skapas just här idag efter att ha besökt vår enormt populära park av hoppborgar, Vilken är var din favorit? Kanske ska du även passa på att få en glittertatuering? Välkommen till en dag med kul – Campingkul!

hoppborgspark21_vykort_page-0001